maanantai 4. huhtikuuta 2016

A V O N ! Mahdollisuudet osa 2

Kauneuskonsultiksi kutsutaan heitä, joilla on oma asiakasnumero Avonin sivuille.
Eli he, jotka voivat tilata itsenäisesti Avonin tuotteita. 
Tuotteita voi joko tilailla vain itselleen tai jälleenmyydä eteenpäin. 
Tyyli on kaikilla vapaa. 

Aikaisemmassa postauksessa kerroin mitä etuja saa, kun ottaa itselleen oman asiakasnumeron ja tilaa ensimmäisiä kertoja Avonilta :) Postaus löytyy tästä linkistä: http://monenmoistaelamaa.blogspot.fi/2016/03/a-v-o-n-mahdollisuudet-osa-1-uusi.html

Mitäs sitten, kun on ollut Avonilla ensimmäiset kolme kampanjaa? Tai on tilannut kerran ja jättänyt muutaman kampanjan väliin? 

Aina on alennukset : 


Niinsanotuille vanhoille konsulteille on vaihtuvat vuosineljännes piste-kampanjat. Eli kerätään pisteitä, joilla saa lunastaa tuotepalkintoja. 
Pisteitä saa kerättyä tiettyjä tuotteita ostamalla, näitä on useampia ja tuotteista saa eri pistemääriä. Pisteitä saa kumulatiivisesti ostoista, eli tietyn summan tullessa täyteen saa pisteitä.
Ei siis todellakaan ole mitenkään haastavaa. Yleensä Avon tarjoaa kampanjan alussa startti-pisteitäkin ! 
Edellisessä vuosineljänneksessä sain pisteitä 190p, enkä juuri kyllä niitä kerännyt, vaan ne kerääntyi itsestään. 

Mitä pisteillä saa?
Vaihtuvia tuotesettejä. On esimerkiksi 15p setti, 25p setti, 100p setti, 150p setti, 250p, 500p, 1000p jne.. Pienemmät setit sisältävät Avonin tuotteita, keskimmäiset setit lehtitilaus, kodinkone, iittalan astioita, iittalan maljakoita, lahjakortteja ja isoimmat tuotesetit puhelimia, tabletteja, robotti-imuria, shoppailulahjakorttia, matkalahjakorttia jne... 
Jos motivaatiota löytyy niin pisteitä keräämällä voi saavuttaa todella paljon. Tai, sitten voi vain tilailla ja lunastella ilmasia tuotesettejä niinkuin minä :) 


JA MIKÄ AVONISSA ON PARASTA? 

Tuotteet on hyviä, toimivia ja laadukkaita. Tuote valikoimaa on laidastalaitaan, asusteita, voiteita, meikkejä, hiustuotteita... Avonilta löytyy kaiken ikäisille tuotteita, löytyy hyvin laidasta laitaan hinta-laatu suhde on erittäin hyvä. On edullisempaa ja huokeampaa. 

Sen jälkeen, kuin oon Avonin löytäny niin oon valehtelematta säästäny satoja euroja kosmetiikassa, koska mun ei tarvii mennä markettiin ja saan Avonilta 25% alennusta tuotteista. Mulla itsellä on aikalailla kaikki kosmetiikka Avonia, paitsi hiuslakka tällähetkellä. Mun iho on parantunu huomattavasti, kun osaan ostaa oikeat tuotteet. En koskaan osannu Marketista ostaa mitään oikeita, kun menin kosmetiikkaliikkeeseen sain pulittaa pelkästä päivävoiteesta reilu nelkyt euroa.. Sitte olis pitäny ostaa vielä putrsarit, yövoiteet ym...  Ja Avonin tuotteet on reilusti parempia, kuin marketin (mulla ei ainakaan ollut varaa muihin, kuin marketin voiteisiin ja putsareihin) eikä todellakaan häviä tunnetuille brändeille. 

Tässä kuvaa siitä, mitä tilasin mun saavuttamilla pisteillä.
6kpl tuotteista on maksettuja ja muut on ilmaisia pistetuotteita.
Pisteitä mulle jäikin näiden jälkeen vielä viitisenkymmetä! :) 


MITEN OSAAN OSTAA ITSELLENI OIKEAT TUOTTEET?

Kun saat omat asiakasnumeron Avonille, sinulle tulee silloin samalla myös oma tiiminvetäjä. Eli, jos pyydät asiakasnumeron minulta, olet minun tiimissä. Jos laitat sen Avonin sivujen kautta, se ohjautuu aluemyyntipäällikölle ja aluemyyntipäällikkö antaa yhteystietosi jollekkin alueen tiiminvetäjälle. Kannattaa olla yhteydessä minuun, jos tunnukset haluat itsellesi. Saat ne suoraan minulta :)

Eli, kun sinulla on ne omat tunnukset ja minä toimin tiiminvetäjänäsi. Voit kysyä neuvoa minulta ihan missävain asiassa, tilauksissa tai sitten ihan tuotesuosituksia. Ja se mihin en osaa vastata, minä selvitän ! :) Itse olen käynyt ihonhoitokoulutuksen, käytän tuotteita, luen tuotteista ja testailen uutuus-tuotteita niin osaan jo antaa jonkinverran tuotesuosituksia niin meikeistä, hiustenhoito tuotteista kuin ihonhoidosta ja putsauksesta.

Tulen myös mielelläni esittelemään omille konsulteille tuotteita, pitämään kotikutsuja asiakkaille ja tarvittaessa opastan uuden konsultin alkumetreiltä jälleenmyymään tuotteita. Olen siis erittäin aktiivinen ja tukeva tiiminvetäjä, jos niin haluat. Tarvittaessa olen kyllä myös taka-alalla ja saat tehdä tilauksia sen verran kuin haluat tai sitten et tee ollenkaan, tai kerran vuodessa. :)

Avon järjestää myös ihonhoitokoulutuksia, joissa oppii lisää tuotteista ja yleisesti ihonhoidosta.
Myös kauneusiltoja ympäri Suomen pidetään tiiviisti, jonne kaikki voi tulla kuuntelemaan Avonista ja testailemaan tuotteita. Ja ihan vaikka vaan tutustumaan ihmisiin ja samalla innostumaan Avonista :)

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Avon tuotteita, ota yhteyttä minuun, lähetän sinulle tunnukset s.postiin ja olet silloin minun tiimissäni, etkä koskaan minkään asian kanssa yksin. :)
Voit myös tilata tuotteita minun kauttani, jolloin et tarvitse omaa asiakasnumeroa.
Nyt käytössä myös verkkokauppa :https://my.avon.fi/kauppa/IdaShop
Sähköpostini : avon.ida.alakorpi@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti