perjantai 11. maaliskuuta 2016

HÄÄT! Meidän juhlapaikan esittely.AAH !

Meillä on juhlapaikka, sopimus allekirjoitettu, kuvat otettu ja varausmaksu maksettu ! :)

Kuin ihanaa, this going to real- fiilis  ! <3

Meidän juhlat juhlitaan siis 5.8.2017 Knuutilan tilalla, Sastamalassa.

Pe-Su vuokra on 1200e . Mahdollisesti pääsee koristelemaan jo torstaina, riippuen onko tilalla muita juhlijoita. Kaikkea, mitä tilalta löytyy ja käyttää, siirtää ja koristella. MIKÄ OLI MUSTA PARHAINTA! Koristeita saa kiinnittää niin paljon ko sielu sietää <3 Kunhan ottaa kaiken tavaran mukaansa, myös kiinnityskamat seinistä.
Suoraan sanottuna vuokra kirpaisi pahasti, kun budjetti oli puolet tästä. Mutta juhlapaikka on meille niin täydellinen, että tämä oli pakko ottaa JA VAIHDOIMMEHAN HÄÄPÄIVÄNKIN TÄMÄN TAKIA!  Tästä tulee niin upea!

Ellivuoren hotelli sijaitsee alle 10km päässä, josta voi vuokrata mökkejä, huoneistoja tai hotellihuoneen. Majoituksen löytyminen läheltä oli meille ehdoton, koska minun puolelta sukua ja ystäviä tulee 700kilometrin päästä. Juhanin puolen sukua ja ystäviä tulee Helsingistä, Porista, Säkylästä, Porista jne.. On hyvä, että heilläkin on mahdollisuus majoittua lähelle juhlapaikkaa, jotta voivat juhlia meidän kanssa yöhön asti. :)

Kuva: www.knuutilantila.net
Juhlasuuli. 


Juhlimme meidän häät Juhlasuulissa, joka näkyy ylläolevassa kuvassa. Vasemmalta avautuu ovet sisälle, jonne mahtuu hyvin meidän 90 vierasta. Ruokailutila on jaettu ylä- ja alakertaan. Alakertaan voi istuttaa yhteensä n70vierasta, jos haluaa kaikki samaan kerrokseen. Meillä on hyvä, että vieraat saadaaan jakaa kahteen kerrokseen, jos jostain syystä vieraita ei tulekkaan, kuin 70 niin silti varmaan laitan istumaan erikseen.

Terassilla näkyy kaksi ovea, toinen on "salakapakka" ja toinen "morsiuskammari" . Nämä ovat joskus joku hääpari nimenneet ja jättäneet kyltit paikalleen. Meille Salakapakka tulee käyttöön, mutta en usko, että morsiuskammariin laitamme mitään (vähemmän siivottavaakin)
Salakapakkaan ajateltiin drinkkibaari ja ehkä sikaribaari. Tästä emme kellekkään aijo kertoa, vaan kuka sinne tiensä löytää ;)

Salakapakka.
Tila on suunnilleen 4x4.
Kuvan olen itse napannut. 

Salakapakka on näpsäkän kokoinen 4mx4m, Sinne mahtuu pieni jengi porukkaa kerralla tutustumaan toisiinsa, mutta sinne ei kuitenkaan voi kaikki vieraat paeta, hahah.

Koska meillä on kuitenkin aika kaveripohjaiset häät, uskon tämän toimivan hyvin meillä. Meillä on huikeet ihmiset hakemassa sitten porukkaa koolle, kun ohjelma alkaa, etten usko olevan ongelma, että tänne ihmiset jäis hengaileen kokoajaksi.

Tänne siis pieni drinkkien teko mahollisuus ja sikaribaari. Emme kumpikaan Juhanin kanssa polta, mutta sikaria voi tuprutella juhlien lomassa kuka vaan. Ainakin itse tunnen montakin, jotka polttelee juhlasikareita, mutta ei muuten polta ollenkaan.
Drinkkeinä voisi olla jotkut yksinkertaiset. Tarvikkeet aseteltaisiin tarjoittimelle ja siihen myös drinkin teko ohje, sekotustikkuja jne.

Salakapakasta ja siihen tulevasta oma postaus myöhemmin ;)
Alle muutama kuva maisemista ja pihapiiristä, tosi hyvällä paikalla! Ihana miljöö! <3

Kävimme paikanpäällä helmikuussa, joten kuvat on talvisia.
Kuvassa Juhlasuulin takaterassi.

Tila on aivan järven vieressä. Kuvasta vasemmalla on iso jalkapallokenttä,
paljon ruohoaluetta ja lapsille touhutilaa. 


Mitäs siellä juhlasuulin sisällä on ?

Mulla on huonot kuvat sisältä, mutta www.knuutilantila.net löytyy kyllä myös jotain kuvia.
Sisällä on pieni esiintymislava, tanssitilaa, kahdessa kerroksessa ruokailutilaa.

Suuntaa antava pohjakuva. Vasemmalla on oleskelutilaa, joka on todella korkeaa. Oikealla kahdessa kerroksessa ruokailutilaa. Kuvana olen piirtänyt alakerran. Oikeassa kulmassa on parrit, mutta sinne sais lapsille esim leikkipisteen. 

Tässä näkyy ruokailutila. 

Tilalla on käytössä pirttipöydät ja tuolit. On myös pinnatuoleja, ja normaaleja jonkin verran, mutta me otetaan käyttöön pirttipöydät ja penkit. Monet ei näistä pitäisi, mutta mun mielestä ne on hyvät. Ei tarvi miettiä tuolihuppuja tai muuta millä peittää rumia tuoleja. Nää tuskin näkyy ja on tukevat.

Laitamme pinnatuolit itsellemme ja vanhemmille vieraille. Ensin pitää vain koe istua ne, että onhan ne oikeasti tukevia, eikä kitkuvia..  Vanhemmat ihmiset saa nojata. Itse olen istunut yhdet häät pirttipenkeissä, eikä ne huonot ole istua. (Itse kärsin selkäongelmista) Eihän sitä kuitenkaan koko päivää istuta vaan kävellään, seurustellaan ja jorataan ;)

Tilalta löytyy myös rannasta savusauna rannasta, palju ja mahdollisuus morsiusparin yöpymiseen. Emme itse tiedä vielä olemmeko tilalla yötä vai menemmekö hotelliin.
Savusaunan ja paljun lämmitys maksavat erikseen, en muista hintoja enään. Olisko ollu palju 150euroa ja savusauna parisataa. Yöpyminen maksaa 100e ja sen saa vain hääyölle.

Tila on siis kaikinpuolin aivan täydellinen meille. Pihapiirissä on myös toinen rakennus josta löytyy wc-tilat, laitoskeittiö ja lämmintä juhlatilaa. Olemme vitsailleet, että tänne toiseen rakennukseen tulee putka, johon riitapukarit heitetään, jos ei osata käyttäytyä. Hahah. :D


Rakennuksen sivua. Näistä ovista pääsee wc-tiloihin. 
Tästä rakennuksesta löytyy laitoskeittiö,
lämmintä juhlatilaa ja terassi.

Paikka on todella suosittu. Kun me aloimme katselemaan paikkoja tämä oli varattuna jo kaikille heinäkuun viikonlopuille, elokuulle oli vain kaksi viikonloppua vapaana. (varauksia oli tehty jo vuonna 2014) Toinen elokuun viikonlopuista on nyt meille <3
Joten jos ihastuit paikkaan niin vieraile www.knuutilantila.net ja varaa tämä itsellesi pian :) 


11 kommenttia:

 1. Onnea! Ihanan näköinen juhlapaikka niin sisältä kuin ulkoakin :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Tää oli semmonen asia mistä tuskailin niin paljon ja ny ko se löyty nii putos kyllä kivi harteilta :) Onneks en kuunnellu ihmisiä, joiden mielestä paika ettiminen on liian aikasta. Tonne ko saa hallaharsoo ja blingblingiä nii oij, tuleee niii ihana paikka!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä paikan löytymisestä! Knuutilassa on kyllä moni asia kohdillaan, joten varmasti siellä saa järjestettyä ihanat juhlat! :)

  VastaaPoista
 6. Niin on kyllä. Isäntäväkikin on mukavan rento ja avulias :)

  VastaaPoista
 7. Niin on kyllä. Isäntäväkikin on mukavan rento ja avulias :)

  VastaaPoista
 8. On kyllä todella suosittu paikka! Me varasimme vuosi sitten tämän ja silloin oli jo varauksia kesälle 2017. Meillä siis juhlat Knuutilassa 8.7.17 😊

  VastaaPoista
 9. Mirva, ääh! Te siis veitte meidän hääpäivän ;) Hehe. Meidän hääpäivä oli siis ensin 8.7, mutta jouduimme vaihtaman, kun juhlapaikka oli jo varattu. Pappi on vielä sille päivälle, haha ;D

  En ymmärrä mikä tätä kommentointia vaivaa ko tulee omat kommentit miljoonaan kertaan ja mulle ei tuu ilmotusta uusista kommenteista. :o

  Ooooon niin happy tästä paikasta ja onnea Mirva hyvästä päivä valinnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi kiva kun kirjotat tätä blogia niin näkee miten oot teidän häitä siellä suunnitellut :) Itsellä tosiaan ei toistaiseksi ole vielä oikein mitään järkevää päätettynä :D

   Poista
  2. Hehhe, mulla on ideoita aivan liikaa, pitää ensin dynkätä niitä. :D Seuraavan postauksen yritän tehäkki siitä salakapakasta :)

   Poista