maanantai 14. maaliskuuta 2016

A V O N ! True Color Matte - Huulipuna !


Postaus mun uudesta lemppari huulipunasta. Eli Avonin True Color Matte- huulipuna saa mun kaikki hehkutukset !

Toimin siis Avonilla tiiminvetäjänä ja kauneuskonsulttina.
Tykkään tästä mun sivutyöstä, jossa testailen tuotteita ja saan suositella niitä mun asiakkaille. Tää on mukava harrastus ja tästä jää ihan kivasti extra rahaa. JOKA KERRYTTÄÄ IHANASTI HÄÄTILIÄ <3

Vähän tietoa mikä Avon on ja sen jälkeen huulipunasta :)

Avon on siis mailman suurimpia suoramyynti yrityksiä, joka juontaa juurensa vuoteen 1886, on siis myös mailman vanhin suoramyynti yritys.

Avonilla on myös kaikista kattavin kosmetiikka valikoima.

Suomessa Avon on toiminut kohta 11vuotta, kauneuskonsultteja koko mailmassa on yli 6,4 miljoonaa.

Avonilla on myös 250 patentoitua raaka-ainetta, mm. AHA hapot.

Daily Mail kirjoitti 2012 lokakuussa yhdestä tuotteestamme minkä keksijät Nobel palkittiin -Anew F33 seerumi on ainoa kosmetiikkatuote mikä tekee sen mitä lupaa. Kaksinkertaistaa ihon kollageenitason 24-tunnissa ja häivyttää juonteita.

Avonilla on 3kk 100% tyytyväisyystakuu. Jos et pidä tuotteesta, sen saa palauttaa. Vaikka tuote olisi avattu ja testattu.

Avonin konsulteilla on 14vrk maksuaika laskulla. Voit tilata tuotteita itsellesi tai jälleenmydä niitä eteenpäin. Tyyli on vapaa :) Voit myös yrittää heti tiiminvetäjäksi, jolloin ansiot ovat suuremmat.

Omalla asiakasnumerolla voi tilata kosmetiikkaa itse, asiakasnumero ei maksa eikä sido mihinkään. Sen saa tiiminvetäjältä, esim minulta :) Jos kiinnostuit laita minulle s.postia avon.ida.alakorpi@gmail.com kerron lisää (Laita kysymys mistä vaan Avoniin liittyvästä, kerron mielelläni, myös tilauksia otan vastaan)
Löydyn myös facebookista :https://www.facebook.com/avonidaalakorpi/
Nyt uutuutena myös verkkokauppa : https://my.avon.fi/kauppa/IdaShop


JA SITTEN HUULIPUNAAN! 
Itseltä näitä huulipunia löytyy neljää eri sävyä ja tähän valitsin tämän hetken suosikki sävyn : Ruby Kiss. Ihanan täyteläinen, syvän punainen.

Ensimmäisenä pahoittelen sitä, etten osaa otaa hyviä kuvia. Mutta ehkä me pärjätään sen verran näillä vähän laaduttomilla kuvilla, hhehe.

Huulipuna on täydellisen matta, markkinoiden toiseksi matoin huulipuna.

Se levittyy huulille pehmeästi, ei kuivata ja KOSTEUTTAA huulia samanaikaisesti. Ja on ainut matta- huulipuna joka tähän pystyy.

Et usko, ennenkuin kokeilet. Ja se kannattaa.

Itse oon aina pitänyt kiiltävistä huulipunista ja ajatellut, ettei matta oo se mun juttu. Yleensä matta huulipunat tarttuu huuliin ja tuntuu kuivilta. Huulet kitkuu ja kokoajan pitäisi nuolla huulta ja loppujenlopuksi olo on niin tukala, että huulipuna on pakko pyyhkiä pois tai laittaa huulirasvaa päälle. ( jolloin tietenkin mattaisuus ei toimi)

Tämä huulipuna ei saa aikaan tunnetta, että huulipuna pitäisi pyyhkiä pois. Tein huulipunalla varsinaisen kestävyys testin. Huulipuna oli mulla kaikenkaikkiaan huulilla lähemmäs 8h, ennenkuin laitoin itselle huulirasvaa huulien päälle.
Tämänkin jälkeen huulipunan sävy sekoittui hyvin uudestaan huuliin ja sai kiiltävyyden yllensä. En olisi laittanut huulirasvaa, mutta mulla ei ollu kyseistä huulipunaa mukana, kun lähdimme illalla kyläilemään ja huulipuna oli kerennyt kulua huulten keskeltä ja hiukan reunoista ( siis 8h jälkeen)

Mulla ei ollut huulipuna mukana, koska en muistanut, että minulla oli huulipunaa. ! Niin huomaamaton ja hyväntuntuinen tämä on huulilla. !


Huulipunan ulkomuotokin on ihanan tyylikäs. Hylsy on mattamusta, silkinpehmeä ja panta / sisus on kiiltävä hopea johon on painettu tyylikkäästi teksti A V O N.

Myös huulipunan pinnassa on Avon-Logo.

Tällähetkellä tämän hinta kuvastossa on 4,95€ , eli ei todellakaan kallis. Sävyjä löytyy 15.

Alle kuvat minusta.

Ensimmäinen kuva, kun laitoin huulipunan.

Toinen kuva, kun huulipuna on ollut huulillani 6h. Olen syönyt välipalan ja päivällisen. En varonut huuliani enkä lisännyt huulipunaa tms koko tämän testin aikana.


Huulipunan sävy Ruby Kiss. Ollut huulilla n 30min.


Ylläolevassa kuvassa huulipuna on siis ollut reilu 6h, en ole lisännyt tai pyyhkinyt huulipunaa. Niinkuin kuvasta näkee, huulipuna on kulunut ainoastaan sivuilta. Siltikkin tasaisesti! Aivan mahtavaa ! :)


Tää puna on niin mun lemppari ja laitan tän varmasti myös mun häiden käsilaukkuun ! <3

Omalla asiakasnumerolla voi tilata kosmetiikkaa itse, asiakasnumero ei maksa eikä sido mihinkään. Sen saa tiiminvetäjältä, esim minulta :)
Jos kiinnostuit laita minulle s.postia avon.ida.alakorpi@gmail.com kerron lisää (Laita kysymys mistä vaan Avoniin liittyvästä, kerron mielelläni, myös tilauksia otan vastaan)
Löydyn myös facebookista :https://www.facebook.com/avonidaalakorpi/
Nyt uutuutena myös verkkokauppa : https://my.avon.fi/kauppa/IdaShop

Postaus omasta asiakasnumerosta täällä : http://monenmoistaelamaa.blogspot.fi/2016/03/a-v-o-n-mahdollisuudet-osa-1-uusi.html

15 eri sävyssä :

Ps. Huulipunat olen ostanut itse, enkä saa blogin kirjoittamisesta mitään palkkiota.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti