maanantai 21. maaliskuuta 2016

A V O N ! Mahdollisuudet OSA 1, uusi konsultti

Moi!

Tässä postauksessa kerron vähän mitä Avonilla voi saavuttaa, kun toimii konsulttina. Konsulttina voi toimia kuka vain ja missäpäin vain. Konsultiksi kutsutaan, kun sinulla on oma asiakasnumero Avonilla, eli teet itse tilauksia suoraan Avonilta. Se ei tarkoita sitä, että sinun pitää jälleenmyydä Avonin tuotteita. Konsultti voi olla myös sellainen, joka tilailee tuotteita vain itselleen. Meitä on niin erinlaisia. Asiakasnumero ei sido mihinkään, eikä se maksa mitään. Se mahdollistaa jokaisen olevan juuri sellainen Avonin asiakas, kun jokainen haluaa. :)

Itse toimin Avonilla kauneuskonsulttina ja tiiminvetäjänä. Teen konsulttina olosta kaksi postausta. Tämä ensimmäinen käsittelee uuden konsultin ja OSA 2 kerron mitä on edessä, kun et ole enään uusi konsultti :) Jos on kysyttävää niin mulle voi laittaa s.postia avon.ida.alakorpi@gmail.com

Kampanja/ kuvasto on voimassa 3viikkoa. Vuodessa on 17 kampanjaa, K01, K02, K03 jne..

Jakso/ kvartaali/ vuosineljännes on voimassa 4 kampanjaa.
Vuodessa on siis neljä jaksoa, Q1 ( K01 - K04 ),      Q2 ( K05 - K09 ),      Q3 (K10 - K13 )  Q4 ( K14 - K17 ).


Avonilla on uusille ja vanhoille konsulteille vaihtuvia kannustusohjelmia.

Uusille konsulteille on tuotelahjoja/tuotelahjapaketteja, joita voi lunastaa 1eurolla. Tämä on voimassa uuden konsultin ensimmäiset kolme peräkkäistä kampanjaa.
Tällä hetkellä on voimassa tällainen ( Q2 ). Nämä vaihtuvat aina vuosineljäksittäin.:)

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Avon tuotteita, ota yhteyttä minuun, lähetän sinulle tunnukset s.postiin ja olet silloin minun tiimissäni, etkä koskaan minkään asian kanssa yksin. :)
Voit myös tilata tuotteita minun kauttani, jolloin et tarvitse omaa asiakasnumeroa.
Nyt käytössä myös verkkokauppa :https://my.avon.fi/kauppa/IdaShop
Sähköpostini : avon.ida.alakorpi@gmail.com

Kannustusohjelma on siis kolmivaiheinen. Ja on voimassa ensimmäiset kolme kampanjaa. Tämä kannustusohjelma on voimassa K05- K09. Ensimmäinen vaihe on, kun pyydät minulta itsellesi oman asiakasnumeron. Lähetän sen sinulle sähköpostiin rekisteröimisen jälkeen. Se ei maksa eikä sido sinua mihinkään.
Sen jälkeen teet ensimmäisen tilauksesi, jonka arvo ylittää 50€, saat silloin valita itsellesi 1eurolla joko Little Lace dress (Tämä ei ole kellekkään muille vielä saatavilla ! )  tai Anew Recovery- yönaamion.

Itse olen rekisteröinyt ihmisiä myös esim. facebookin välityksellä, koskaan ihmistä tapaamatta. Yleensä heillä on jo vähän tietoa Avonista ja millaisia tuotteita Avonilla on. Neuvon sivujen käytön puhelimessa ja sähköpostitse. Olen järjestänyt myös tapaamisen keskustan kahvilassa, jossa näytän realistisesti miten Avonin nettisivut toimii, miten tilaus tehdään jne. Jos haluat omat tunnukset kauttani, ota yhteyttä suoraan minuun avon.ida.alakorpi@gmail.com

Jokainen uusi konsultti joka haluaa tapaamisen ja ohjeistuksen sivujen käyttöön ja muuten keskustella kaikesta Avoniin liittyvästä niin järjestän sellaisen. Tätä ei kenenkään tarvitse oppia yksin ja varsinkin jos haluaa jälleenmyydä tuotteita niin autan alkuun, ehdottomasti ! :)


Toinen vaihe on voimassa seuraavassa kampanjassa. Nämä kolme ovat voimassa siis peräkkäisissä kampanjoissa.


Kuvassa näkyy kaikki, ettei juuri selityksiä tarvi.
Eli teet 50€ tilauksen saat :
1. Heavenly Hydration vartalovoide & 2.Heavenly Hydration seerumi kaulalle ja dekolteelle 1eurolla
Jos tilaus on 100€ :
1. Heavenly Hydration vartalovoide &2. Heavenly Hydration seerumi kaulalle ja dekolteelle
JA LISÄKSI 3.Heavenly Hydration vartalokuorinta & 4. Heavenly Hydration kasvonaamio
Aivan ihania tuotteita. <3 Vartalovoide on äänestetty myös Suomen parhaimmaksi vartalovoiteeksi.

Kolmantena kampanjassa :


Tässä sama homma jatkuu, eli kun tekee 50€ tilauksen saa 1eurolla
1.Anew Vitale geelivoide yöksi & 2.Anew Vitale BB+ (oma lemppari).
Kun tekee 100€ tilauksen saa EDELLISTEN LISÄKSI 1.Avon Glow puuterihelmet & Big & False ripsivärin, musta

Tästä mulla on itsellä kaikki käytössä, voin ehdottomasti suositella. Moni on myös vähän naureskellut ja ihmetellyt, miksi nämä setit ylipäätään maksaa sen 1euron ?
Se on vain ja ainoastaan sen takia, että tätä pystytään seuraamaan, kuinka moni tilaa tämän setin :) Näissä pitää myös muistaa laittaa tuotenumerot omat tilauksen yhteydessä, ne eivät tule automaattisesti. :)

Lisäksi uudelle konsultille tarjotaan kuvastot ja näytesetti edullisemmin ensimmäiset 6kampanjaa. 1setti per kampanja. Näytteiden sisällöt voi muuttua.
MELKEIN MEINASI UNOHTUA ! 

Eli alennukset!


Toimituksen saa matkahuollon tai postin kautta. Myös pakettiautomaattiin ja kotiinkuljetuksella ! :)

Toimituskulut ovat : 


Minulta kysytään monesti myös, että miten tästä sitten saa sitä rahaa. Tapojahan on erinlaisia ja mahdollisuuksia vielä enemmän.

Mutta se helpoin, turvallisin ja yleisin tapahan on siis se, että viet kuvaston esim työpaikalle. Keräät työkavereiden tilaukset ja keräät maksun. Jos tilaukset on yhteensä esim. 150€, kun tilaat tuotteet Avonilta saat 25% alennusta, eli sun lasku on silloin 112,50€, jonka maksat Avonille. Eli silloinhan sulle jää tilauksesta 37,50€. Niin se toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

Alennusten ehtoina on ( malli, yli 80€ tilaus) 25%kosmetiikasta, 20% asusteista ja 10%erikoistarjoukset./ per muu ostamasti tuote. Ihan jokaisesta tuotteesta ei siis saa alennusta 25%.

Jokaiselle alkavalle ja kiinnostuneelle konsultille kerron myös ne muut mahdolliset tavat kasvattaa ansioita. :) Ja annan kaikki tietämäni vinkit ja tiedot sinulle.

Toivottavasti tämä postaus selvitti mitä kaikkea saat, jos päätät liittyä Avoniin :)

Seuraavan osan kirjoitan siitä, kun tämä kannustusohjelma loppuu, että mitä kannustusohjelmia ja etuja on saatavilla. :)

Ps. Lupa kuviin ja informaatioon on. En myöskään saa blogin kirjoittamisesta mitään palkkiota.


Jos olet kiinnostunut tilaamaan Avon tuotteita, ota yhteyttä minuun, lähetän sinulle tunnukset s.postiin ja olet silloin minun tiimissäni, etkä koskaan minkään asian kanssa yksin. :)
Voit myös tilata tuotteita minun kauttani, jolloin et tarvitse omaa asiakasnumeroa.
Nyt käytössä myös verkkokauppa :https://my.avon.fi/kauppa/IdaShop
Sähköpostini : avon.ida.alakorpi@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti