maanantai 15. helmikuuta 2016

HÄÄT! Mahdolliset juhlapaikat

Aikaisemmin kirjotin juhlapaikkojen epätoivoisesta etsimisestä. Joita etsin siis Tampere-Nokia-Sastamala-Huittinen-Punkalaidun akselilla. Toivottavasti tästä on hyötyä seuraavalle joka etsii paikkaa näiltä sijoilta.

Meidän kriteerit oli :
-Omat juomat
-Teollisuuskeittiö
-Pitää mahtua n.100hlö ja jää tilaa tanssilattialle
-Budjetti oli 700e, tästäkin valmis joustaan jos oikea löytyy
-Vuokraus aika pe-su
Tietenki plussaa jos on kaunis piha. Aikalailla kaikki käy. Työväentalot, seuraintalot, lato, suuli... Toki lato/suuli oli alusta asti mieluisin ajatus, koska sitä saa koristella mielinmäärin. Nyt vähän epäilen sopiiko meidän koristeet meän juhlapaikkaan.. Kyllähän lato ja blingbling sopii yhteen?
Mun pitää ehkä vähän hioa tyyliä pehmeemmäksi..

Siis asiaan. Suurimmaksi osaksi selailin siis blogeja, nettiä, facebookkia. Käytiin kattomassa paikan päällä ainoastaan Suttilan Nuorisoseuraa.


Tampereen sukkatehdas.
 juhlatilasukkatehdas.fi , pe-su vuokra 850€ , 50-140hlö. Kaiken muun vuokraaminen maksaa erikseen. Pöytäliinat, astiat, äänentoisto.

Pispalan haulitehdas. http://www.pispalanmoreeni.fi/ pe-su vuokra 900€ , sivuilla puhutaan 100hlö, mutta juhlia tuolla juhlineilta max 60hlö, jos haluaa tanssia/liikkua ym. Ei siis käy meille.

Pirkan Pirtti. http://pirkkalanpirkat.fi/pirkan-pirtti/ . pe-su 800€ . Sivuilla ei juurikaan kuvia,sieltä ohjataan facebookin sivuille, joissa on muutama hämyinen kuva. Enkä koskaan saanut täältä vastaustani s.postiin.  Tilat max 100hlö

Tampereen Pursiseura. http://taps.fi/pursiseura/juhlatilavuokraus/  Sivuilla ei ollut hintaa. Muutama hassu kuva. Meillä ei millään tavalla ole meri henkiset häät niin ei sovi meille. Hlö 100

Einon Pirtti. http://www.huvila.net/1045/ 
Siis paikkahan on aivan upea. Jotenkin juhlasuuli näytti kuvista tosi ahtaalta ja matalalta. Tähän sisältyi jonkin sortin majoitus? Ja hinta oli jossain tonnin paikkeilla, tämä kuitenkin ihan vika suunnassa meidän häitä ajatellen, joten jätin sen kokonaan pois

Vähä-Hisson tila. Näin kuvia ja luin paljon tästä paikasta, kunnes selvisi, että he ovat lopettaneet juhlasuulin vuokrauttamisen. Pettymyshän se oli..

Knuutilan tila http://www.knuutilantila.net/ pe-su vuokra 1200€, lisähintaan morsiuskammari (100€), palju ( 130€), savusauna ( 270€ 12h), astiasto (150€) Sika hintanen. Mutta kuinka olikaa, tää paikka oli meille niin täydellinen, että pakkohan se oli ottaa. Ellivuoren hotellit sijaitsee 10km sisällä. Paikan omistaja rento, löytyy joustoa ja tilaa saa mielinmäärin koristella. Juhlatilaa on suulissa 200 hlö ja erikseen löytyy vielä piharakennus johon mahtuu 100hlö. Siivous kuuluu hintaan, omat koristeet ja roskat tietenkin pitää kerätä pois.  Pidin myös siitä, että suuli on kahdessa kerrokseksessa, jotta vieraita saa vähän jakaa. Monille tää olis painajainen, mutta oman sukuni tuntien tää on ihan täydellistä! Juhlat täytyy loppua 03 ja takaterassin ovi pitää olla puolen yön jälkeen kiinni, onhan se ihan ymmärrettävää, kun ollaan kuitenkin veden äärellä, että äänet kantautuu.

Kuva lainattu Knuutilan tilan nettisivuilta.

Kuva lainattu Knuutilan tilan nettisivuilta. Juhlasuuli, sivussa on
erilliset huoneet "salakapakka" ja "morsiuskammari"
Knuutilan tila on siis meille aivan täydellinen juhlien juhlintaan ja siellä tanssataankin sitten 5.8.2017 jalat kipeeksi!

Kerhola http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/vapaa-aika/tilavaraukset/kerhola/. pe-su 48h 1824€ Tila siis tuntitaksalla 38€/h (huhuhu! ) Juhlasali, johon mahtuu 300hlö.

Hempankaari. Luin paikasta jonkinverran ja en nyt varmasti muista, että olisiko vuokraustoiminta lopetettu. Ja tämä tietenkin kävi ilmi vasta sen jälkeen ko olet 2h lukenut blogeja tästä paikasta :D

Vartiola. Ei nettisivuja, ei kuvia, ei vuokraustietoa. Kuulin tästä vain anopilta ja suljin tämän heti pois, kun näin yhden kuvan jossa oli vaaleansininen katto ja puolipaneeli. Noup

Kanteenmaan nuorisoseura. http://www.polpo.fi/kanteenmaa/ . Hinta tuskin olisi mitään maata kaatavaa ollu, mutta ei paikkakaan kyllä tuntunut hyvältä. Avasin kuvat ja ensimmäinen ajatus oli "saahan noi sienät ja tuolit kankaalla peitettyä" Jep.

Suttilan nuorisoseura. http://www.nuorisoseurat.fi/suttilan-nuorisoseura löytyy myös facebook sivut, joissa on muutamia kuvia. pe-su 400€ tää oli ykkös vaihtoehto, ennen Knuutilaa. Kävimme tätä paikan päälläkin katsomassa, mutta ei tää kummallekkaan oikein iskenyt. Siisti se oli, mutta täällä kans "peitellään kankaalla noi seinät " Lattia oli kuusta, seinät mäntyä ja tuolien selkä nojat koivua... puuhhppaaah. Mitään ei saanut kiinnittää kuin kirkkaalla teipillä, joten kankaalla peittäminenkin käy aika hankalaksi. 


Tässä nyt ainakin muutama mitä mie tutkailin. Onneks meillä on juhlapaikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti