maanantai 1. helmikuuta 2016

HÄÄT ! Kaason selviytymisloota!

Pyysin kaasokseni parhaan ystävän, joka on ollu mun tukena ja turvana niin kauan ko muistan.
On se toinen harva ihminen, joka tietää musta kaiken. 
Tuntee mut läpikotasin, hyväksyy mut tällaisenaan. Ei oo koskaan tarvinu salailla, miettiä sanomisia tai olla luottamatta. Mun kaaso on vaan <3

Vaikkakin mun kaaso on hyvin perinteinen. Ihminen, joka ottaa tämän kunniatehtävänä eikä vaadi mitään, halusin antaa kiitoksena alkajaisiksi hänelle pienen lahjan. Jotain mikä edesauttaa hänen tehtävissään :) 
Tulostin tekstin paperille ja
liimasin huonoimmalla liimalla
mitä löysin. Jotta kaaso voi
ottaa tekstin irti ja hyöty käyttää
laatikon. 
Oon myös tosi surkea antamaan lahjoja ja tunnen itseni aina tosi vaivautuneeksi myös vastaanottaessa lahjaa. Mun ajatus tulee varmaan enemmän tässä mun kaasolle selväksi, kuin sillä hetkellä, kun sen annoin. Hahah ! 

Lähtökohtasesti mun piti pyytää häntä minun kaasokseni tällä paketilla, mutta ei se aivan niin mennyt. Kihlautumisesta oli jo viikkoja ja kaasoksi pyytäminen pihisi sormissa, itkin joka kerta onnesta ko mietin, miten pyytäisin. Kun tajusin, että ei pyytämisestä kasvotusten tulisi yhtään mitään päädyin sähköiseen pyyntöön, tästä myöhemmin ! Takaisin siis selviytymislootaan ! 

Perusajatus oli, että loota on täysin mun kaason näköinen. Ei mitään perus fazerin sinistä, sukkahousuja, mynthoneja, huulirasvaa... 

Etsin laatikkoa varmaan kaksi viikkoa ja en millää löytäny mieleistä, joten loppullisesti ostin lähimpänä sitä, mistä ajatelin kaasoni pitävän.

Laatikon sisälle ostin ;

1. Noh, niitä nessuja. Onnenkyynelille tietenkin

2.Suklaata (kaasoni on dietillä, jossa ei saa syödä kananmunaa, on gluteeniton eikä tietenkää sokereita. Joten ostin tällaista erikoissuklaata)

3. Tee (Laihduttajan paras ystävä- teetä. Hän saa dietillään juoda vain vihreää teetä ja tämä oli sellaista, myös nopeuttaa aineenvaihduntaa)

4. Purkka (Meinasin mynthoneja, mutta niissä oli enemmän hiilareita :D)

5. Mustille silmänalusille peitevoiteen. Myöhäisten askarteluiltojen jälkeisiin aamuihin. 

6. Liput Tampereen häämessuille. Näin jälkeenpäin ajateltuna, olis voinu kirjoittaa tähän vielä pieni muotoisen kirjeen. Jälkiviisaus!


Jotku pitää typeränä käyttää rahaa tällaisiin turhuuksiin. Mun mielestä tällaiset asiat on tärkeitä. 
Vaikka kaasona on perinteinen ihminen, joka pitää tätä kunniatehtävänä, ei ketään pidä käyttää hyväksi. 
Tiedän, että tuun tarvimaan niin paljon tukea, turvaa ja apua järjestelyissä, että tämä on pientä!

Toivottavasti jokainen morsian muistaa jollain tavalla omaa kaasoaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti