sunnuntai 24. tammikuuta 2016

HÄÄT! Paikkakortit


Joidenkin mielestä voi olla todella aikaista askarrella häihin, joita juhlitaan kesällä 2017 , tarkemmin ottaen 8.7.2017. Olen itse erimieltä, koska mulla on selvä visio mitä haluan niin miksi mun pitäis odottaa vuosi ja aiheuttaa itselleni kauhea stressi kaikesta tekemättömästä? Mulla sattuu tällä hetkellä olemaan elämässä semmoinen kausi, että aikaa tuntuu olevan vähän liikaa, joten on ihanaa askarrella ja ideoida omia häitä.
Kun teen nyt, mun ei tarvitse tehdä esimerkiksi ensi kesänä mitään, saan rauhassa hoitaa joulu kiireet ja vuoden 2017 alussa alkaa suunnittelemaan pöytäkarttaa, miettimään viimeistelyjä ja keskittymään siihen naimisiin menemiseen. Toivon ainakin, että nyt tekemällä säästän itseäni paljon ennen h-hetkeä :)

Ensimmäiseen postaukseen liitinkin meidän häävärit, mutta tässä ne vielä uudestaan. Valkoinen, musta, punainen (burgundyn punainen) ja hopeabling. Koskaan ei voi olla liikaa kimallusta ja blinkiblinkiä ;)

Häiden teemavärit !

Pinterest on mailman paras paikka ideoiden hakemiseen, mutta googlen kuvahakukin toimii aika tasavertaisena. Tällaiset ihanat paikkakortit löysin ja toteutin. :


Itsetehdyt, testiversio

Kuva: Pinterest

Paperileikkurilla saa helposti tehtyä itse pohjat kutsuihin, paikkakortteihin jne. Onneksi tulevilta appivanhemmilta tämmöinen löytyi niin ei tarvinnut itse ostaa.

Ensiksi vain leikataan pahvista sopiva pohja, omani leikkasin 10cm x 10,5cm .
Seuraavaksi leikkasin blingblin tarra-paperin. Tämä oli erittäin kätevää, löysin sen vahingossa Sinooperista ja kuinka helppoa on kiinnittää, kun on tarra valmiina.
Tarran liima on hyvä, mutta ei liian jytky. Saa vielä pahvista nätisti irti jos menee vinoon.
Tarra-arkki on A4 kokoinen ja paketissa niitä on kaksi, muistaakseni maksoi jotain 6,90e/pkt.
Yhdestä paketista tein 48kpl.

En vielä oikein osannut päättää laitammeko vieraiden nimet muodossa etunimi sukunimi, pelkkä etunimi vai neiti/rouva/herra etunimi sukunimi. Olisihan se hienoa, kun kaikilla lukisi "arvo", niinkuin ennenvanhaan. :)

Sain tehtyä paikkakortteja viitisenkymmentä valmista, kun pahvi loppui. Meidän vierasmäärä on n. 90kpl, joten vielä muutama pitäis tehdä. !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti